(Poistunut julkaisusta)

Maalari
05

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Oletko reipas tekijä, jolla on hanskassa maalaamisen taito ja 1-5 vuotta alan työkokemusta? Etsimme sinua nopealla aikataululla alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella. Työskentelet arkisin 7-15.30 erilaisten maalaus- ja pintakäsittelytöiden parissa. Katsomme eduksi myös muun pintakäsittelyalan tuntemuksen, kuten esimerkiksi kittaukset ja elementtisaumaukset.

Odotamme hakijalta reipasta ja itsenäistä otetta työhön ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Voimme tarvittaessa auttaa työturvallisuuskortin hankkimisessa.

Kilpailukykyinen palkka määräytyy kokemuksesi sekä alan työehtosopimuksen mukaan. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen koeajan jälkeen.

Hae paikkaa nopeasti, sillä työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Mäkelä, puh. 050 464 5919, tuukka.makela@barona.fi.

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

1. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aina ajallaan

2. Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5!

3. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisia työmahdollisuuksia

4. Panostamme työturvallisuuteen

5. Tarjoamme työntekijöillemme sekä varusteet, että työkalut

6. Koulutamme tarvittaessa kaikki työhön tarvittavat kortit

7. Kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta

8. Baronan oma yhteishenkilö auttaa sinua aina tarvittaessa

9. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan

_10. Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasisoissa ja muissa käytännön järjestelyissä. _