(Poistunut julkaisusta)

Maalari
Go On Järvenpää

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Asiakkaamme on suomalainen innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja. Rakennus- ja meriteollisuuden sekä hiekkaolosuhteiden haasteisiin voi vastata ainoastaan perehtymällä alaan suurella sydämellä ja pitkällä aikavälillä. Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tunnelma tuotannossamme on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä ja yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos.

Nyt haemme

MAALARIA

vakituiseen työsuhteeseen

Toivomme hakijalta kokemusta:
-teollisuusmaalauksesta (erityisesti pulverimaalauksesta)
-manuaalisesta maalauksesta
-maalausprosessista ja sekoittamisesta
-auttavaa suomen kielen taitoa, englannin kieli katsotaan eduksi

Työ on 2-vuoro työtä.

Hakemamme henkilö on yhteistyökykyinen ja laatutietoinen. Teet läheistä yhteistyötä tuotannon työntekijöiden sekä erityisesti lähettämön kanssa. Suoritat työssäsi laadunvalvontaa ja olet viimeinen lenkki tuotannossa ennen tuotteiden pakkausta ja tuotteen lähettämistä asiakkaille.

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä ja kouluttaa työntekijöitä tarpeen mukaan. Tuotteet ovat laadukkaita ja alumiinirakentamisen huippua.
Henkilöstöetuina työterveyshuolto, e-passi lounastuella sekä virkistyssetelit.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, työ alkaa heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja s-postilla osoitteesta jarvenpaa@go-on.fi