(Poistunut julkaisusta)

Maalari
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Maalareita haussa urakkatyyppiseen, kovaan menoon Tampereelle. Työt käsittävät nopeatempoista ja rivakkaa ulkokattomaalausta sekä seinämaalausta. Työssä tarvii tulla toimeen asiakkaiden kanssa. Kohteina on ok-taloja Pirkanmaalla. Kattotöistä on hyvä olla kokemusta, ja oman auton käyttömahdollisuus on tarpeellista. Porukka on nuorekasta ja jos joukkoon sulautuu ketterästi on tässä mahdollisuus myös vakityöpaikkaan.

Jos koet että tässä on etsimäsi paikka ja tykkäät tulla tekemään hommia Värväämön riveihin, laita hakemusta linkistä tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse saara.antila@varvaamo.fi tai soita 0400 321 504. Jutellaan minkälaista kokemusta jo omaat ja mitkä ovat vahvuuksiasi tätä työtä ajatellen.

Värväämöllä toiminta on mietitty niin että työntekijämme olisivat mahdollisimman tyytyväisiä työoloihin ja siihen miten häntä kohdellaan. Toimimme rakennusalan Tes:in mukaisesti ja työntekijämme saavat asianmukaisen palkan ja hänelle kuuluvat korvaukset. Myöskin työntekijämme saavat heti käyttöönsä työterveyspalvelut, laadukkaat työvaatteet, kertyvän lounassetelibonuksen ja hän on tervetullut mukaamme aktiviteetteihin ja liikuntaharrastuksiin mitä olemme täällä laittaneet toimimaan. Lue lisää https://www.varvaamo.fi/

 

Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Orivesi