(Poistunut julkaisusta)

MAALARI, Vaasa (Yllin Talli Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Yllin Talli Oy on vaasalainen pintakäsittelyn ammattilainen jo vuodesta 1973. Yritys on erikoistunut eri tyyppisten korroosionestomaalausten suorittamiseen. Tilat soveltuvat kaiken kokoisten tuotteiden pintakäsittelyihin, pienistä aina isompiinkin sarjoihin. Yllin Talli Oy:n toiminnan tavoitteena on palvella asiakkaita heidän vaatimustensa mukaisesti kokonaistaloudellisesti siten, että yhteistyö on jatkuvaa ja pitkäaikaista. Laadukkaan toiminnan edellytyksenä on osaava ja koulutettu henkilöstö. Jokainen työntekijä vastaa itse oman työnsä laadukkaasta toteuttamisesta ja lopputuloksesta. Yrityksen johto luo tälle laadukkaalle toiminnalle edellytykset.

 

Haemme asiakkaallemme reipasta

MAALARIA Vaasaan

Olethan huolellinen, omatoiminen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Voit olla alan uusi lupaus tai kokenut konkari, olethan kuitenkin kätevä käsistäsi ja työkalut ovat tulleet sinulle tutuksi jossain vaiheessa elämääsi. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavasta. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ammattilaisten parissa.

Työsuhde on aluksi määräaikainen 6 kk, jonka jälkeen tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Susannalta puh. 040-183 8301 tai susanna.maatta@manpowergroup.fi

Voit myös hakea tehtävää heti www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.