Maalari ulkomaalausten pariin / kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Porin seudulle maalaria vaihteleviin työkohteisiin.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa erilaisten kohteiden ulkomaalauksia. Työkohteiden koko ja kesto vaihtelevat muutamasta päivästä useampaan viikkoon. Työkohteet sijaitsevat Satakunnan alueella, pääasiassa kuitenkin Porin seudulla, joten oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Työaika on pääsääntöisesti 7.00 - 15.30, mutta kiireisimpinä aikoina on mahdollisuus ylitöihin. Toivomme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi kokemus sisätilojen maalaustöistä katsotaan eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- reippautta ja oma-aloitteisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja
- suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia rakennusalan maalaustöitä ja mahdollisuuden kehittyä alalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja arvioitu kesto on syksyyn 2019. Hyvällä työntekijällä on kuitenkin mahdollisuus pitkään työsuhteeseen tai vastaavasti työllistyä muille asiakkaillemme. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro siinä osaamisestasi sekä aiemmista työtehtävistäsi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Yhteystiedot:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen, 
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: maalaus, ulkomaalaus, rakennusala, päivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269798
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Eurajoki, Harjavalta, Luvia, Nakkila, Pori, Rauma, Ulvila