(Poistunut julkaisusta)

Maalari, työn ohessa koulutettava
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Asiakkaamme etsii nyt reipasta ja työteliästä maalaamon aputyöntekijää / maalaria joukkoonsa Keravalle nopealla aikataululla. Asiakkaamme on luotettava ja arvostettu metallialan toimija, jonka erityisosaamista ovat ohutlevytyöt.

Työn kuvaus

Työssä avustat maalaria tehden esimerkiksi kappaleiden kuivumaan ripustamista ja niiden lavoille latomista. Tehtäviisi kuuluu myös lavojen liikuttelu trukin avulla ja kappaleiden pakkaaminen lähetyskuntoon. Työssä nostelet kappaleita käsin ripustuskoukkuihin, joista painavimmat ovat noin 25-30 kg, joten hyvä fyysisestä kunnosta on etua. Työtä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista torstaihin klo 7.00-15.30 ja perjantaisin klo 7.00-13.30. 

Työn edellytykset

Työn saamiseksi sinulta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta maalaustyöstä, sillä asiakasyrityksemme kouluttaa sinut työhön. Tärkeintä on ripeä ja oma-aloitteinen ote työhön sekä halu kehittyä ammattitaitoiseksi pulverimaalariksi. Odotamme myös sinulta trukinajotaitoa. Lisäksi eduksi katsotaan kiinnostus metallialaan sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja viihtyisän työyhteisön lisäksi modernit työtilat ja työvälineet. Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ on pitkäaikainen vakituinen työ, jossa työllistyt ensin koeajaksi meidän kautta vuokralle, minkä jälkeen asiakasyritykseemme. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Mikäli haluat päästä oppimaan teollisuus-/pulverimaalausta viihtyisässä työympäristössä, lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: maalari, pulverimaalaus, työpaikat, Kerava