(Poistunut julkaisusta)

Maalari (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme omatoimista ja osaavaa maalaria Tampereen keskustassa sijaitsevan kerrostalon julkisivusaneeraukseen. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa elokuun alussa. Työtä on tarjolla noin kuukauden ajan.

Työkohde on 8-kerroksinen kerrostalo ja siellä työskennellään henkilönostimella, joten tekijän on hyvä olla tottunut korkeisiin paikkoihin. Muuten työ on telalla tehtävää julkisivumaalausta.

Tekijältä edellytetään alan peruskoulutusta ja työkokemusta mielellään vastaavista työkohteista. Toivomme tekijältä tarkkaa ja siistiä työnjälkeä. Myös aikaisempi kokemus henkilönostimenkäytöstä olisi hyvä olla olemassa. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tekijä valitaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.