Maalari saneerauskohteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria vaihtuviin työkohteisiin Tampereelle! 

Maalarin työtehtäviin kuuluu remontointikohteen ulkomaalaus ja muut pintakäsittelytyöt. Ulkona maalataan mm. parvekekaiteet, sokkelit sekä ikkuna- ja ovikarmit. Voit olla kokemuksella osaamisesi kerryttänyt tai koulutuksen suorittanut tekijä, tärkeintä on kova työmotivaatio! Maalaamisen lisäksi, voit päästä tekemään myös muita rakennusalan töitä oman mielenkiintosi mukaan. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi tarkemmin hakemuksessasi!

Työ alkaa heinäkuussa, tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Palkan maksamme maalausalan TES ja oman kokemuksesi mukaan. Työaika arkisin klo. 7-15:30. 

Tarjoamme sinulle työsuhteen luotettavan työnantajan palveluksessa, ja olemmekin toimineet rakennusalalla jo vuodesta 2003! Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työsuhteeseesi tulet saamaan kaiken tarvittavan. Perehdytämme sinut vuokratyön maailmaan, saat meiltä yhteyshenkilön työsuhteesi ajaksi sekä laadukkaat ja sinulle sopivat työturvallisuus varusteet. Työtehtävään perehdytys tapahtuu asiakasyrityksen toimesta työkohteessa. 

Hae heti ja olet mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg p. 040 646 2426

Avainsanat: saneerauskohde, kerrostalokohde, maalari, maalausala, kokoaikatyö, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370449
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere