(Poistunut julkaisusta)

Maalari (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020


Etsimme asiakkaallemme itsenäistä ja ammattitaitoista 

MAALARIA

monipuolisiin työtehtäviin uudis- ja saneerauskohteisiin Tampereelle ja lähikuntiin.


Työtehtävät ja -kohteet tarkentuvat valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Etsimme henkilöä, jolla on jo muutaman vuoden kokemus alalta. Toivomme, että sinulta löytyy maalauksen lisäksi kokemusta pohjien tekemisestä, nauhoituksista sekä erilaisista maalaustyövälineistä. Lisäksi odotamme, että tulevalla työntekijällä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Aiemman kokemuksen lisäksi toivomme sinulta sellaista ammattitaitoa, että kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Olet etsimmämme henkilö, jos pensseli ja tela pysyvät kädessä, ja olet lisäksi hyvä tyyppi! Kyseessä on kokoaikainen työ, joka alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena.  

Mikäli sinulta siis löytyy oikeaa asennetta ja työmotivaatioita, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=550 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattila arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.