(Poistunut julkaisusta)

Maalari, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakkaallemme nopealla aikataululla maalareita noin 6vko kestävään sisätyökohteeseen Pirkanmaalle. Työ jatkuu mahdollisesti projektin jälkeen toisessa asiakasyrityksessämme. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta maalaus- ja tasoitetöistä. Lisäksi sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen ja kokemuksen mukaan. 

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Tuuli-Kaisa Eskola (tuuli-kaisa.eskola@nordic.fi) p.050-3061682.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!