Maalari (pääkaupunkiseutu)

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme itsenäiseen työhön kykeneviä maalareita määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseemme määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti ulko- ja sisämaalaustöitä erilaisissa saneerauskohteissa.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään maalausalan/rakennusalan perustutkinto käytynä ja hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen.

Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu tässä tehtävässä, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja töitä tehdään yleensä arkisin klo 07.00 - 15.30.

Eduksesi luemme: • monipuolisen työkokemuksen maalaamisesta, saneeraus- tai uudistyömailta • kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta • hyvät yhteistyötaidot

Tarjoamme sinulle työn vakaassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja vaihtelevia maalarin työtehtäviä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 29.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan