(Poistunut julkaisusta)

Maalari (Orivesi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haemme asiakasyrityksellemme kiireisellä aikataululla ammattitaitoista rakennusmaalaria Orivedellä sijaitsevaan saneeraustyökohteeseen. Työ on vuokratyösuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan heti. Työtä tekijän osaamisesta ja motivaatiosta riippuen on tarjolla muutamasta viikosta eteenpäin.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on alan peruskoulutus ja jo muutaman vuoden työkokemus erilaisista maalausalan työkohteista. Tehtävä edellyttää monipuolista maalausalan työn hallintaa aina tapetin poistosta ja pohjatöistä pintatöihin asti. Erityisesti arvostamme, että työkokemus on monipuolista ja sisäsaneerauskohteista hankittua. Lisäksi arvostamme hakijassa kykyä tarkkaan ja huolelliseen työn jälkeen. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työn suorittamisessa.

Töitä tehdään arkisin klo 07:00–15:30. Palkkauksessa noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Carita Tuli, 050 411 6507.