(Poistunut julkaisusta)

Maalari, LTU Saneeraus Oy (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

LTU Saneeraus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla.

Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

LTU Saneeraus Oy etsii nyt kauttamme kehittymiskykyisiä maalarin ja tasoitemiehen tehtävistä kiinnostuneita alan tulevia ammattilaisia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseemme määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti ulko- ja sisämaalaustöitä erilaisissa saneerauskohteissa.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään maalausalan/rakennusalan perustutkinto käytynä ja mahdollisesti jo hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään arvostetuksi ammattilaiseksi ja pääsetkin toimimaan usein kokeneemman maalarin opissa.

Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu tässä tehtävässä, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja töitä tehdään yleensä arkisin klo 07.00 - 15.30.

Eduksesi luemme:
• monipuolisen työkokemuksen maalaamisesta, saneeraus- tai uudistyömailta
• kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
• hyvät yhteistyötaidot

Tarjoamme sinulle työn Suomen johtavassa ja vakaassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja LTU Saneeraus Oy:hyn.