(Poistunut julkaisusta)

Maalari, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillämarkkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Oletko vielä vailla kesätöitä? Rekrytoimme kesälle 2018 maalareita asiakasyritystemme työmaille Tampereelle ja Tampereen ympäryskuntiin.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta sisämaalauksesta, julkisivujen ja rappukäytävien maalaustöistä sekä tasoitetöistä. Omaathan lisäksi hyvän asenteen, huolellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ripeää työotetta.

Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja suoritettua työturvallisuuskorttia. 

Tarjoamme sinulle: 

-monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään rakennusalan osaamistasi

-loistavan tilaisuuden päästä verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa

-mukavan työtiimin ja nuorekkaan porukan WorkPowerilta!

-tarjoamme työntekijöille virkistystoimintaa

-mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti mm. koulun ohella

-mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää sitä.Työaika pääsääntöisesti ma – pe klo 7 – 15:30.
Kesätöitä on tarjolla kesäkuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä 1kk-4kk mittaisia työjaksoja. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen.

Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueella asiakasyritystemme työmailla. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään! 

Lisätietoja Juuli Friberg 040 590 2825 / Katja Metsäkylä 040 646 2426.