(Poistunut julkaisusta)

Maalari jauhemaalaamolinjalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Haemme Outokummussa toimivalle teolliselle asiakkaallemme maalaria jauhemaalaamolinjalle.

Hakijalta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai teollisessa ympäristössä työskentelystä. Olet myös tarkka ja huolellinen työssäsi, oma-aloitteinen ja nopea oppimaan uutta. Tehtävässä ratkaisee kuitenkin ennen kaikkea asenne, sillä tehtävään perehdytetään ja koulutetaan kyllä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää aluksi elokuun loppuun. Hyvälle tekijälle on kuitenkin mahdollisuus pidempi aikaiseen työhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.