(Poistunut julkaisusta)

Maalareita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Onko kesän tavoitteesi tehdä paljon töitä, ja tienata hyvin rahaa? Tässä täydellinen työmahdollisuus sinulle!

Haemme nyt MAALAREITA asiakkaallemme, ympäri Suomen.

Asiakkaamme toimii kiinteistö-, rakennus-, teollisuus- ja ympäristöaloilla. Etsimme maalareita, joka menisi ns. kentälle töihin. Tämä tarkoittaa, että voit mennä minne tahansa päin Suomea maalaamaan esimerkiksi siltamaalauksia tai säiliöitä. Työtä tehdään urakkaluontoisesti, voit esimerkiksi tehdä pari viikkoa töitä kohteessa, jonka jälkeen menet viikoksi kotiin, sitten taas kohteeseen.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään. Näemme eduksi, jos sinulla on aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle sopivaa koulutusta. Mutta mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta, ei hätää! Sinut perehdytetään kunnolla työhön. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöitä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Tarjoamme sinulle kesätyöelämyksen. Pääset näkemään Suomea ja tienaamaan hyvän tilin kesän aikana.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Sofia Rönnqvistille, 040 701 5252, niin voimme keskustella asiasta lisää. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse sofia.ronnqvist@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.