(Poistunut julkaisusta)

Maalareita ( Sorcolor Oy), Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.
 
 Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sorcolor Oy:lle kokoaikaisia maalareita (seinä/kattomaalaukseen) Varsinais-Suomen alueelle.

Sorcolor Oy on Sorosten veljesten perustama perheyritys. Sorcolorin alaa ovat niin sisä- kuin ulkomaalaukset, muun muassa omakotitalojen maalaukset. Yrityksellä on toimipisteitä kuudella eri paikkakunnalla ja he toimivat laajalti Suomessa.

Työtehtäviin kuuluvat seinä- ja kattomaalaukset. Työt tehdään pensseli- tai ruiskumaalauksena, mutta sinun ei tarvitse olla ruiskumaalauksen ammattilainen vielä.  Työ on pääsääntöisesti puutalojen maalausta.

Valittavilla henkilöillä tulee olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä esimerkiksi rakennustyömailta tai omakotitalojen maalauksesta.  Työ on yksintyöskentelyä.

Haettavan henkilön tulee olla reipas, oikean asenteen omaava ja oma-aloitteinen.

Kyseessä on kokoaikainen työ. Työkohteiden sijaitessa Varsinais-Suomen alueella edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta, jotta työvälineet saa kuljetettua kohteisiin. 

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla ainakin loka-marraskuun vaihteeseen, mahdollisesti pidempään.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sari Halme (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.