(Poistunut julkaisusta)

MAALAREITA Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme nyt useammalle asiakasyrityksellemme

MAALAREITA Pirkanmaalle

Tehtävissä menestyminen edellyttää hakijoilta työhön soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta maalaus -ja tasoitetöistä. Lisäksi arvostamme muuta rakennuspuolen kokemusta sekä pintakäsittelyosaamista. Tehtävät pitävät sisällään erilaisia maalaustöitä ulkomaalauksista sisätöihin ja sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Toivomme hakijoilta myös voimassa olevaa ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön tarvittaessa.

Asiakasyrityksemme tarjoavat monipuolisia tehtäviä maalauksen parissa ja kilpailukykyisen palkkauksen osana ammattitaitoisia työyhteisöjä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Maalareita Pirkanmaalle. Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskilä@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.