(Poistunut julkaisusta)

Maalareita kevät/kesäkaudelle 2021
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Olemme aloittaneet maalarien hakuprosessin keväälle ja kesälle 2021. Haemme asiakkaillemme erityisesti Jyväskylän seudulle erilaisiin rakennustyömaakohteisiin pintakäsittelijöitä.

- Nyt ei etsitä taivaanrannan maalareita, vaan rakennusalan omia taiteilijoita.

Työmaat vaihtuvat työssäolosi aikana, ja tarjolle tulee sekä uudis- että saneerauskohteita. Sekä sisä- että ulkomaalaamiskokemuksesta on hyötyä, mutta voit hyvin olla osaaja myös vain toisessa. Mainitsethan hakemuksessasi, jos sinulla on tapetointiosaamista tai joitain erityistaitoja maalauksessa. 

Edellytämme hakijalta pintakäsittelyalan koulutusta ja vähintään perusosaamista työkokemuksen kautta sekä työskentelytapaa, jota voisi kuvailla huolelliseksi, vastuuntuntoiseksi ja oma-aloitteiseksi. Töitä aloittaessa on oltava voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Jyväskylän alueella, mutta jos sinulla auto, on keikkaa mahdollista saada myös muualta Keski-Suomen alueelta. Töitä tehdään arkisin 7-15.30, ja maalauskeikkojen pituudet vaihtelevat hieman työmaiden senhetkisen tarpeen mukaan.

Kun työskentelet työmailla meidän kauttamme, olet työsuhteessa WorkPowerin kanssa. Asiakkaamme perehdyttävät sinut työtehtäviin, mutta me WorkPowerilla maksamme palkkasi, annamme työvaatteet sekä autamme sinua mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Et ole siis yksin, vaan Jyväskylän toimiston raksatiimi on tukenasi työsuhteen ajan, olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi työntekijä. Kokemuksia meistä työnantajana voit lukea TÄSTÄ.

Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä tai kesällä. Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin olemme yhteydessä erikseen. Haastattelut tapahtuvat tällä hetkellä videoyhteyksien kautta.

Lisätietoja:

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

ja

Laura Saarela, HR-konsultti

laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445