Maalareita kesäksi
Värväämö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Etsimme useita ulkomaalareita julkisivumaalaukseen kesäkaudeksi Oulun talousalueelle. Tässä työssä pitää olla halua työskennellä koko kesän ulkona, sekä reipasta ja omatoimista otetta työhön. Työkohteet ovat pääasiassa okt-, rivitalo- ja paritalotyömaita. Julkisivuja maalataan tuntitöinä ja pääasiassa telalla. Työt alkavat porrastetusti touko-kesäkuun aikana kelien mukaan.

Töitä tehdään osittain nostimilta. Työ soveltuu sinulle, joka tykkäät tehdä pitkäjänteisesti töitä ja olet huolellinen ja ripeä otteissasi. Sinun pitää tulla toimeen myös muiden kanssa, koska maalauskohteet tehdään usein pareittain tai pienessä porukassa. 

Kokemusta sinulla olisi hyvä olla ulkomaalauksista aikasemmilta kesiltä. Rakennuspuolen työkokemus on myös eduksi. Omaa autoa tarvitset kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen. Työturvallisuuskortti pitää olla voimassa töiden alkaessa, mutta sen kerkeämme tarvittaessa yhdessä hoitaa kuntoon. Kesäkauden jälkeen on mahdollista jatkaa meillä hommissa muissa sopivissa työtehtävissä.

TYÖTEHTÄVÄ: Maalari
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
 Oulun talousalue
TYÖN KESTO: Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan kelien mukaan viimeistään kesän alusta. Mahdollisuuksiesi mukaan työt voivat jatkua kesäkauden jälkeen.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta vastaavasta työstä
-Työturvallisuuskortin
-Asennetta työntekoa kohtaan
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Oman auton käyttömahdollisuutta

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa, niin me kerrotaan lisää:
-Riitta Savaloja p.040-539 3403, riitta.savaloja@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot