(Poistunut julkaisusta)

Maalareita ABB Oy:lle Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Etsitkö uusia haasteita teollisuuden parissa? Oletko jo kokenut maalari tai innokas oppimaan uutta? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

 

Haemme nyt Vaasan ABB Oy:n Motors and Generators- yksikköön maalareita moottoreiden ruiskumaalaukseen. Tarjoamme ahkerille tekijöille määräaikaisen työsuhteen täysillä tunneilla, osana suurta ja arvostettua kansainvälistä yritystä. Tehtävässä pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja mikäli osoittaudut osaavaksi tekijäksi, sinulla on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen tilanteesta riippuen.

 

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole tehtävässä onnistumisen edellytys, koska valitut henkilöt perehdytetään tehtävään huolella. Tehtävä vaatii kuitenkin tarkkuutta ja huolellisuutta, ja valmiutta tehdä fyysisiäkin työtehtäviä. Eduksi katsotaan aikaisemmat kokemukset maalaustyöstä tai kokoonpanosta, sillä ne antavat hyvän pohjan tarjolla olevien tehtävien omaksumiseen. Ennen kaikkea etsimme positiivisella asenteella varustettuja tiimipelaajia, joilta löytyy myös valmius 3-vuorotyöhön.

 

Haemme tekijöitä vuokratyösuhteeseen, joten työsopimus solmitaan Adeccon kanssa. Työsuhde on aluksi määräaikainen 30.8.2019 saakka ja työt alkavat huhtikuun lopussa, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Mikäli kiinnostuit, hae heti jättämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.adecco.fi. Haku päättyy 21.04.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toimi siis aikailematta! Lisätietoja tehtävästä saat Adeccon henkilöstökonsulteilta: Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540 susanna.kytoharju@adecco.fi tai Pauliina Rintala p. 040 149 5197 pauliina.rintala@adecco.fi