(Poistunut julkaisusta)

Maalämpöpumppujen huoltoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja työtäpelkäämätöntä maalämpöpumppujen huoltoasentajaa Vantaalle. Asiakasyrityksemme tekee maalämpöpumppujen korjaus- ja huoltotöitä.

Työpäiväsi

Työssä tulet toimimaan maalämpöpumppujen korjaus- ja huoltotöissä vaihtuvissa kohteissa. Työ sisältää mm. maalämpöpumppujen, kompuroiden ja kompressorien vaihtoja ja asennuksia sekä erilaisia vikakeikkoja. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työsuhteessa käytetään talotekniikan työehtosopimusta.

Toivomme sinulta

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Esimerkiksi kylmäkone- tai LVI-asentajan koulutus. Sähkö- ja putkipuolen ymmärrys katsotaan eduksi. Työntekijänä olet tarkka ja tunnollinen sekä pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla tulee olla kylmäaineluvat yli 3kg:lle.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haku päättyy heti sopivan asentajan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)