(Poistunut julkaisusta)

Maalämpöpumppujen huoltaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja työtäpelkäämätöntä maalämpöpumppujen huoltajaa Vantaalle. Asiakasyrityksemme tekee maalämpöpumppujen korjaus- ja huoltotöitä.

Työnkuvaus

Työssä tulet toimimaan maalämpöpumppujen korjaus- ja huoltotöissä vaihtuvissa kohteissa. Työ sisältää mm. maalämpöpumppujen, kompuroiden ja kompressorien vaihtoja ja asennuksia sekä erilaisia vikakeikkoja. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työsuhteessa käytetään talotekniikan työehtosopimusta.

Työn edellytykset

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Esimerkiksi kylmäkone- tai LVI-asentajan koulutus. Sähkö- ja putkipuolen ymmärrys katsotaan eduksi. Työntekijänä olet tarkka ja tunnollinen sekä pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla tulee olla kylmäaineluvat yli 3kg:lle.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)