(Poistunut julkaisusta)

Maalämpöpumppujen huoltaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja työtäpelkäämätöntä maalämpöpumppujen huoltajaa Vantaalle. Asiakasyrityksemme tekee maalämpöpumppujen korjaus- ja huoltotöitä.

Työnkuvaus

Työssä tulet toimimaan maalämpöpumppujen korjaus- ja huoltotöissä vaihtuvissa kohteissa. Työ sisältää mm. maalämpöpumppujen, kompuroiden ja kompressorien vaihtoja ja asennuksia sekä erilaisia vikakeikkoja. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työsuhteessa käytetään talotekniikan työehtosopimusta.

Työn edellytykset

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Esimerkiksi kylmäkone- tai LVI-asentajan koulutus. Sähkö- ja putkipuolen ymmärrys katsotaan eduksi. Työntekijänä olet tarkka ja tunnollinen sekä pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla tulee olla kylmäaineluvat yli 3kg:lle.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena ja määräajan jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille, sillä työnantaja toivoo pitkäaikaista työntekijää.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi