(Poistunut julkaisusta)

Maalämpöpumppujen huoltaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja työtäpelkäämätöntä maalämpöpumppujen huoltajaa Vantaalle. Asiakasyrityksemme tekee maalämpöpumppujen korjaus- ja huoltotöitä. Työsuhde alkaa 6 kuukauden vuokrasuhteella, minkä jälkeen hyvillä tekijöillä on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille. 

Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Esimerkiksi kylmäkone- tai LVI-asentajan koulutus. Työntekijänä olet tarkka ja tunnollinen sekä pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla tulee olla kylmäaineluvat yli 3kg:lle. 

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi