MAALÄMPÖLIIKETOIMINNAN VETÄJÄÄ
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Asiakkaanamme on valtakunnallinen LVIS-alan yritys, joka toimii usealla paikkakunnalla Sisä- ja Etelä-Suomen alueella. Yhtiöllä on pitkä historia toimialalta ja vankkaa osaamista niin urakointipalveluista, suunnittelusta, huolloista kuin asennuksista, olipa kohde sitten omakotitalo, taloyhtiö, yritys kiinteistö tai julkinen kiinteistö.

Haemme nyt Tampereen toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

MAALÄMPÖLIIKETOIMINNAN VETÄJÄÄ

Vastuullesi kuuluu yhtiön maalämpöliiketoiminnan kehittäminen ja suunnitellun kasvun varmistaminen pääasiassa Pirkanmaan alueella. Toimit aktiivisesti myynnissä ja osallistut tarjouspyyntöihin vastaamiseen ja urakkalaskentaan, tarjouskohteet voivat olla esimerkiksi kerrostalokohteita tai julkisia rakennuksia. Varsinaisen asennustyön tekee 4-5 hengen asentaja tiimi, jonka esimiehenä toimit. Esimiehenä osallistut myös tarvittaessa työmaakokouksiin ja seuraat työmaiden valmistumista. Osallistut myös huoltosopimusneuvotteluihin.

Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, joissa olet hoitanut urakoita laskennasta toteutukseen saakka. Sinulla on kokemusta ja käytännön ymmärrystä LTO-kohteista, maalämpölaitteista, niiden huolloista, asennuksista ja työnjohdosta. Eduksesi katsomme laajan talotekniikan ja -automaation osaamisen. Koulutustaustasi voi olla tehtävään soveltuva insinööritutkinto tai kaupallinen peruskoulutus sekä riittävä tekninen ymmärrys.

Tarjoamme tueksesi kasvavan talon ja liiketoiminta alueen johon panostetaan sekä laajat referenssit maalämpötoteutuksista ja alan parhaimpiin kuuluvat maalämpötuotteet.

Lisätietoa tehtävästä antaa Teemu Vuorinen, teemu.vuorinen@adecco.fi tai 0400 610041. Toimi nopeasti, mutta viimeistään 7.12 mennessä. Tehtävä alkaa tammi-helmikuussa 2022 ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527315
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Teemu Vuorinen (teemu.vuorinen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere