Maalämpökaivojen putkittaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Moro! Etsimme maalämpökaivojen putkittajaa Pohjois-Savon alueelle.

Työtä on tarjolla ainakin vuoden 2021 loppuun ja suurella todennäköisyydellä työt jatkuvat pidemmällä sopimuksella vuodenvaihteen jälkeen. 

Mitä odotamme hakijalta:

Etsimme motivoitunutta ja hyvän työasenteen omavaa tekijää. Työhön vaaditaan B- ja C-ajokorttia ja toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta pienempien työkoneiden ajosta. Kaikki rakennusalan kokemus katsotaan eduksi ja perus käsityökalujen tulisi pysyä jo hanskassa. Odotamme sinulta valmiutta reissutyöhön, sillä työkeikkoja voi olla koko Pohjois-Savon alueella. Valmiutta keikkatyöhön. Ilmoitathan hakemuksessasi mitä rakennusalan kortteja sinulla on suoritettuna.

Mitä tarjoamme:

Asiakasyrityksemme parissa saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhön, jotta pääset mahdollisimman hyvin aloittamaan työtehtävät.  Päivärahat kaikilta päiviltä, joita ei vietetä hallilla. Hallipäiviltä tarjotaan ruokaraha. Yön yli menevissä keikoissa yövytään hotellissa. Palkkauksen Koneyrittäjien liiton maanrakennuksen TES mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

Joona Jokinen, Asiakkuuspäälikkö
puh. 0408651333
sähköposti joona.jokinen@workpower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512092
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä