Maalaamotyöntekijöitä
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Onko sinulla kokemusta pintakäsittelystä tai maalaamotyöskentelystä? Oletko alan rautainen ammattilainen tai maalaamotyöskentelystä kiinnostunut hyvän asenteen omaava keltanokka?

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaamotyöntekijöitä erilaisiin teollisuusmaalaamon tehtäviin.

Töitä on tarjolla jauhemaalauksen, suojauksen, ripustusten sekä tuotannon avustavien tehtävien parissa. Voit olla pitkään maalaustöitä tehnyt ammattilainen, pintakäsittelyalalta vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus tai intoa puhkuva aloittelija. Tarkempi työnkuva määritellään osaamisesi perusteella.

Toivomme hakijalta kokemusta teollisuuspuolen pintakäsittelytehtävistä ja erinomaisen reipasta asennetta työtä kohtaan. Olethan valmis vuorotöihin, sillä työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä Jyväskylän talousalueella. Hyvin työssään menestyvällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan paikkaa heti! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493185
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Muurame