(Poistunut julkaisusta)

Maalaamotyöntekijöitä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Etsimme reippaita ja ahkeria työntekijöitä 3-vuorotyöhön teollisuusmaalaamoon.

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaamotyöntekijöitä erilaisiin teollisuusmaalaamon tehtäviin.

Töitä on tarjolla ruiskumaalauksen, raepuhalluksen, suojauksen sekä tuotannon avustavien tehtävien parissa. Voit olla pitkään maalaustöitä tehnyt ammattilainen, pintakäsittelyalalta vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus tai intoa puhkuva aloittelija. Tarkempi työnkuva määritellään osaamisesi perusteella.

Eduksi katsotaan kokemus teollisuuspuolen pintakäsittelytehtävistä, mutta näissä tehtävissä pärjäät myös hyvällä asenteella, reippaalla työotteella ja hyvällä oppimiskyvyllä. Osa tehtävistä saattaa olla fyysisesti raskaita, joten toivomme sinulta hyvää peruskuntoa. Olethan valmis vuorotöihin, sillä edellytämme valmiutta työskennellä 3-vuorotyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä Turun talousalueella. Hyvin työssään menestyvällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan paikkaa heti! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Ström, p. 046 923 6044.