(Poistunut julkaisusta)

Maalaamotyöntekijöitä 2kpl
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Novart Oy
Novart on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiökalusteiden valmistaja. Huipputeknologialla varustetulla modernilla tehtaallamme Nastolassa on perinteet keittiökalustevalmistuksesta jo 70 vuoden ajalta. Novartilla on vahva markkina-asema sekä kuluttaja- että yritysmyynnissä. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte- ja Petra-keittiöt. Yritysmyynnissä asiakkainamme ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Kuluttajamyynnissä asiakkaita palvelevat maanlaajuisesti Keittiömaailma- ja Petra-myymälät. Henkilöstöä meillä on n. 430 ja liikevaihtomme tilikaudella 2017 oli 85 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Nastolassa, Vantaalla, Forssassa, Tampereella ja Oulussa.
Toimenkuva
Etsimme Novart Oy:lle Nastolaan kahta työntekijää maalaamoon. Tehtävänkuvaan kuuluu linjatyöskentelyä syötössä ja vastaanotossa, hiontaa ja käsiruiskupisteellä pohjamaalausta. Työ on vuorotyötä. Vaadittavia ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus, reipas työote. Työ on fyysisesti kuormittavaa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14.30 ja klo 14.30-23. Asiakkaamme perehdyttää sinut työn alkaessa tarkemmin työtehtäviin.
Odotamme sinulta
Olet oma-aloitteinen ja reippaan työotteen omaava tiimipelaaja. 2-vuorotyö sopii sinulle. Huomioithan, että työpaikan sijainnin vuoksi kauempaa tulevana tarvitset auton liikkuaksesi.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi. Liitä mukaan myös CV. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
3-6kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2018 mennessä.