(Poistunut julkaisusta)

Maalaamotyöntekijä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Nastolaan

MAALAAMOTYÖNTEKIJÄÄ

puuteollisuusalan tuotteiden maalauslinjan aputöihin. Työtehtäviin kuuluvat mm. käsihionta, maalattavien kappaleiden vastaanotto ja syöttö sekä käsiruiskupisteellä pohjamaalaus.

Toivomme hakijalta hieman aiempaa kokemusta maalauslinjan työtehtävistä, mutta otamme huomioon myös hakijat, jotka ovat valmiita kouluttautumaan tehtävään.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta tiimihenkistä asennetta. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta.

Tarjoamme

  • täydet viikkotyötunnit 40,0 h/vko
  • yksityisen työterveyshuollon
  • työvaatteet
  • liikuntaedun
  • sekä muut auktorisoidun henkilöstöpalvelualan yrityksen palvelut

Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta tehtävässä on myös mahdollisuus myöhemmin siirtyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työ on 2 -vuorotyötä (aamuvuoro klo. 6:00 – 14:30, iltavuoro klo. 14:30 – 23:00).

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan p. 040 728 8728 / Johanna. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin