(Poistunut julkaisusta)

Maalaamotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Laitilaan maalamotyöntekijää metallialan yritykseen.

Työtehtäviäsi ovat erilaiset maalaamon työtehtävät. Työtehtävät kiertävät, joten pääset tekemään osaamisesi mukaan vaihtelevia töitä. Aiempi kokemus maalaamon työtehtävistä tai alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Jos sinulla ei ole kokemusta vastaavasta työstä, sinun on mahdollista oppia työhön. Asenne ratkaisee!

Työt alkavat mahdollisimman pian. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta sinulla tulisi olla valmius tehdä työtä kahdessa vuorossa ruuhkatilanteissa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle työtä on myös määräajan jälkeen. Tarve on pitkäaikainen. Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työporukkaa!

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi sekä liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
Henkilöstöassistentti Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi