(Poistunut julkaisusta)

Maalaamontyönjohtaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin uutta työnjohtajaa maalaamonpuolelle.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja sopimus tehdään ensin vuoden loppuun asti. Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Töitä tehdään 2-vuorossa, yhdessä toisen työnjohtajan kanssa. Työsopimukset tehdään valitun henkilön ja Adeccon välille. Valituille henkilöille suoritetaan huumausainetesti.

Työnjohtaja tulee olemaan vastuussa maalaamon resursoinnista sekä sujuvan tuotannon varmistamisesta. Vastaat omalla esimerkilläsi hyvistä työskentelyolosuhteista, tehokkaista työskentelytavoista sekä tuotannon päivittäisestä ohjaamisesta.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta tuotannollisessa tai teollisessa ympäristössä työskentelystä, mieluiten työnjohto- tai tiiminvetovastuussa. Pintakäsittely koulutus tai työkokemus pintakäsittelyn ja teollisenmaalaamisen parista lasketaan suureksi eduksi. Olet työskentelytavoiltasi tarkka, järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen, ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työnjohdossa toimiminen vaatii myös tietynlaista itsenäistä sekä jämäkkää otetta työhön. Työssä vaaditaan hyvä suomenkielentaito.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi Adeccon nettisivuilla, liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti videohaastattelutyökalun avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Anniina Nyholm, puhelimitse 040 6822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.