(Poistunut julkaisusta)

Maalaamon työnjohtaja
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme maalaamon ja loppuvarustelun työnjohtajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 2-vuorotyöhön sähkökoneiden valmistukseen.

Työnjohtajana vastaat 2-vuorotyössä omalta osaltasi yhdessä toisen työnjohtajan kanssa tuotannon maalaamon ja loppuvarustelun päivittäisestä esimiestyöstä, tuotannon seurannasta ja aikataulutuksesta. Vastuullasi on henkilöresurssien viikkotason koordinointi vaihtelevissa kuormitustilanteissa ja tuotannon läpimenoaikojen varmistaminen sovitussa aikataulussa projektinhoidon vastuuhenkilöiden kanssa. Toimit suorana esimiehenä noin 5-10 työntekijälle ja raportoit tehtävässäsi Tuotantopäällikölle. Työ edellyttää hakijalta 2-vuorovalmiutta ja halua sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työnjohtajan tai tiiminvetäjän tehtävistä. Toivomme hakijalta pintakäsittelyalan koulutusta tai vahvaa aikaisempaa työkokemusta pintakäsittelyn ja teollisenmaalauksen parista. Korostat työssäsi laatua sekä turvallisuutta. Sinulla on hyvät organisointi- ja viestintätaidot sekä kyky motivoida muita. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tunnet Windows ympäristön, MS Office – ohjelmat ja eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen SAPsta.

Olet motivoitunut, luotettava ja pienen paineen alla parhaat puolesi näyttävä vastuullinen esimies. Sinulla on jämäkkä ote päivittäisiin esimiestehtäviin ja kykenet työskentelemään tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, kasvuhakuiset tavoitteet ja työympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen yritykseen kilpailukykyisellä palkalla ja ison yrityksen edut
  • kokeneen työyhteisön tuen
  • tilaisuuden kehittää itseäsi esimiehenä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.