(Poistunut julkaisusta)

Maalaamon pohjatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme metallialan asiakkaallemme Nivalaan maalaamon pohjatyöntekijää.

Etsimme motivoitunutta ja työhön sitoutunutta pintakäsittelijää työskentelemään maalauksen esikäsittelyn osastolle. Työskentelet osana noin 10 hengen maalaustiimiä.

Päätehtäviäsi ovat pakkelointi, hionta ja viimeistely maalausta varten. Maalaustaito katsotaan sinulle eduksi.

Koulutustaustaa tärkeämpää on hyvää asenne ja uuden oppimisenhalu, sillä työhön annetaan 
kattava perehdytys. Toivomme, että nautit kättesi jäljen näkemisestä, sillä Arvostamme käsillä tekemisen halua. Työ on fyysistä, mutta työtä pelkäämättömällä asenteella pärjäät kyllä. Lisäksi toivomme sinun olevan tarkka, huolellinen ja ylpeä työsi laadusta.


Työsuhde alkaa heti sopimuksen mukaan. Työtä tehdään 40h/vk. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja palkkauksen aluksi teknologia tessin mukaan.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.