(Poistunut julkaisusta)

Maalaamon hoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

PK-Puu on puu- ja rakennustarvikkeiden erikoisliike Varsinais-Suomessa. Omaan tuotantoon kuuluvat mm. pintakäsitellyt ulkoverhoustuotteet sekä perinnelistamallisto. Toimipisteet sijaitsevat Vehmaalla, Taivassalossa ja Uudessakaupungissa. PK-Puu on osa RAUTANET-ketjua.

Etsimme nyt MAALAAMON HOITAJAA asiakkaallemme PK-Puulle vakituiseen työsuhteeseen Vehmaan toimipisteeseen.

Työtä tehdään arkisin klo 7 - 15, ja tehtävä on kokoaikainen sekä vakituinen.

Edellytämme sinulta puutavaratuntemusta, oma-aloitteisuutta sekä maalaisjärkeä. Hyvästä fyysisestä kunnosta sekä suomen kielen taidosta on etua.

Vaadimme taitoa ja intoa vastata puutavaramaalaamon toiminnasta. Alan koulutusta et tarvitse, sillä tehtävään perehdytetään. Oma auto on oltava työhön kulkemisen vuoksi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja kannustavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2018. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi