(Poistunut julkaisusta)

Maalaaja teollisuuden pintakäsittelytehtäviin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme pulverimaalaajaa teollisuuden pintakäsittelytehtäviin.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen toimija, joka etsii pitkäaikaista työntekijää maalaamon puolelle.

Toivomme hakijalta teollisuuden pintakäsittelykoulutusta ja / tai työkokemusta alalta. Vahvaksi eduksi katsomme aiemman työkokemuksen teollisuusmaalaamon työtehtävistä, erityisesti märkämaalauksesta. Tehtävään valittava henkilö voidaan kouluttaa tarvittaessa puuttuvien taitojen osalta.

Työtehtävät pitävät sisällään teollisuusyrityksen maalaamon monipuolisia työtehtäviä, kuten maalausta, ripustamista ja purkutöitä. Työ saattaa sisältää myös jonkin verran kokoonpanotehtäviä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa 4-6 kk:n pituisena määräaikaisena työsuhteena, mutta oikean asenteen omaavalla tekijällä on erinomainen mahdollisuus vakinaistua yrityksen omille kirjoille määräaikaisuuden päätyttyä.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Mira Salomaa, mira.salomaa@workpower.fi
Lasse lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi