(Poistunut julkaisusta)

Maakunta-arkkitehti (kaavoituspäällikkö)
Varsinais-Suomen liitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Varsinais-Suomen liitto hakee maankäytön ja ympäristön vastuualueelle maakunta-arkkitehtiä (kaavoituspäällikköä). Toimenkuvaan kuuluvat maakuntakaavoituksen koordinointi, toteutumisen seuranta ja uudistaminen sekä muu maakunnan suunnittelu maankäytön, kaupan, kulttuuriperinnön sekä kaava- ja kuntayhteistyön kysymysten teemavastuilla. 
 
Toimen kelpoisuusehtona ovat teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön työkokemus maakuntakaavoituksesta tai muusta maankäytön suunnittelusta. Lisäksi vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Perehtyneisyys rakennetun kulttuuriympäristön kysymyksiin sekä paikkatietojärjestelmiin katsotaan hakijalle eduksi. 
 
Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan ja hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 850 euroa/kk. Toimen nimike päätetään palkkauksen yhteydessä. Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Heikki Saarento, puh. 040 720 3056. 
 
Hakemukset liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi 25.9.2020 klo 15:00 mennessä.