(Poistunut julkaisusta)

Maajohtaja
EBECO

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

EBECO Oy:n maajohtajana viet yhtiön ripeään kannattavaan kasvuvaiheeseen. Maajohtajana vastaat EBECO Oy:n myynnistä ja siksi on tärkeää, että pystyt luomaan vahvat ja hyvät liikesuhteet yhtiön nykyisiin ja uusiin asiakkaisiin. EBECON asiakkaita ovat sähköalan tukkukauppiaat ja rakennustarvikkeita myyvät liikkeet sekä sähköasentajat, jotka asentavat tuotteita. Tulet jatkamaan
EBECON menestystarinaa Suomessa myyntitiimisi kanssa ja tukenasi ja yhteistyökumppanina on Ruotsin EBECON koko tiimi. Mahdollisuus johtaa ja edistää myyntitiimiä on ratkaisevan tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta. Valtaosaa yhtiön tukitoiminnoista hallinnoi Ruotsin emoyhtiö, ja teet tiivistä yhteistyötä sen johdon ja omistajien kanssa.

Menestyt tehtävässä kun, olet oma-aloitteinen ja sinulla on vahva myönteinen draivi, haluat intohimoisesti kehittää liiketoimintaa ja luoda kasvua. Olet erittäin asiakaslähtöinen ja ymmärrät, miten tärkeää on tarjota lisäarvoa asiakkaille. Olet yrittäjähenkinen, tuloshakuinen ja nautit työskentelystä pienemmässä organisaatiossa. Ymmärrät vahvan tiimihengen arvon saavuttaaksesi yhtiön tavoitteet. Sinulla onnäyttöä onnistuneesta teknisen myynnin kehittämisestä ja kokemusta sähköteollisuuden alalta, mutta pidämme henkilökohtaisia ominaisuuksiasi kaikkien tärkeimpinä.

Ymmärrät, miten tärkeää on käyttää digitaalisia työkaluja työn virtaviivaistamiseen ja siten luoda entistä parempaa asiakasarvoa. Pohjoismaisena konsernina odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Sinulla on:

  • Näyttöä onnistuneesta myynnin kehityksestä johtavassa myyntiroolissa
  • Dokumentoitua sähkötoimialan tuntemusta
  • Alalle soveltuvaa teknistä sekä kaupallista osaamista/koulutusta
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • Hyvää englannin ja/tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • MS Office ohjelmien sujuvaa hallintaa
  • Ajokortti

EBECO tarjoaa oikealle henkilölle keskeisen ja yrittäjämäisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka haluaa vahvasti panostaa kasvuun Suomessa. Maajohtajan tehtävä on itsenäinen, ja voit omalla panoksellasi vahvasti vaikuttaa yrityksen menestykseen. Tarjoamme kilpailukykyisen kompensaation sekä oikealle henkilölle myöhemmin myös mahdollisuuden sijoittaa yritykseen ja siten olla itse omistaja. EBECO antaa sinulle EBECO Oy:n toimitusjohtajana mahdollisuuden rakentaa jännittävä tulevaisuus sekä itsellesi että yritykselle.

Kiinnostuitko? Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta heti tai viimeistään 26.10.2020 mennessä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Niclas Ahlbom, puh. 0400 662 270 sekä Senior Headhunter Heini Savio, puh. 050 322 3283.