(Poistunut julkaisusta)

Maajohtaja / TEQTON Finland Oy
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2017

TEQTON on Pohjoismaiden johtava saumattomien, korkean teknologian teollisuuslattioiden toimittaja. Pääkonttorimme sijaitsee Tanskassa ja myyntiyhtiöt kaikissa Pohjoismaissa. Tuotteemme ovat ainutlaatuisia ja erityisen suosittuja mm. suurissa logistiikkayrityksissä. Pystymme yhdistämään valssatun betonin teknologian polymeeribetonisiin kulutuspintoihin, ja sen ansiosta asiakkaamme saavat huoltovapaan ja saumattoman lattian. TEQTON-konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. Tavoitteemme on saavuttaa yli 30 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2020 mennessä. Katso lisää: www.teqton.com.

Haemme TEQTON Finland Oy:lle

MAAJOHTAJAA

käynnistämään Suomen toiminnot ja vastaamaan liiketoiminnan kehittämisestä ja laajentamisesta. Sinulla on myös vastuu myynnistä, asiakassuhteista ja projektinjohdosta toimituksissamme Suomeen. Tehtävään sisältyy projektien laskenta, tarjousten tekeminen, sopimusneuvottelut ja sopimusten tekeminen. Tärkeimpiä asiakkaitasi ovat rakentajat, suunnittelijat, arkkitehdit ja alihankkijat.

Olet myyntihenkinen ja kykenet rakentamaan vahvan paikallistiimin Suomeen. Raportoit tehtävässäsi konsernijohtajalle Tanskaan.

Arvostamme

  • kokemusta ja näyttöä myynnistä rakennusteollisuudelle
  • mieluiten rakennusalan teknistä koulutusta ja hyvää tekniikan ymmärrystä
  • hyvää johtamistaitoa
  • kykyä käyttää englannin kieltä hyvin työtehtävissä
  • yrittäjähenkisyyttä ja aktiivisuutta
  • ulospäinsuuntautuneisuutta ja vuorovaikutustaitoja
  • matkustushalukkuutta

Tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden rakentaa ja johtaa uutta liiketoimintaa sekä työskennellä kansainvälisessä ympäristössä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 20.9.2017. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeeseen myös englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si.