(Poistunut julkaisusta)

MAAJOHTAJA – COUNTRY MANAGER
Leinonen Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Haemmekin nyt Puolaan

MAAJOHTAJAA – COUNTRY MANAGER

Tehtävässäsi vastaat palvelutuotannon tehokkuudesta ja kannattavasta laajentamisesta Puolassa. Kehität palvelukokonaisuuksia asiakkaittemme tarpeisiin hyödyntäen konsernin muiden maiden parhaita käytäntöjä. Edistät sähköisten järjestelmiemme käyttöönottoa palvelutuotannossa ja asiakaskunnassamme.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä asiantuntijaorganisaatiossa. Liiketoiminnan kehittäminen kannattavasti ja asiakkuudenhallinta ovat ydinosaamistasi. Olet onnistunut muutosten läpiviennissä ottamalla työyhteisön mukaan kannustaen ja innostaen toiminnan kehittämiseen. Tunnet mahdollisesti taloushallintopalvelualaa ja olet toiminut asiakasvastuullisissa tehtävissä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi – kansainvälisessä konsernissamme laajempikin kielitaito on etu.

Arvostamme hyviä esimiestaitoja ja yhteistyökykyä kansainvälisessä konsernissa. Olet hyvä ihmisjohtaja ja tuloshakuinen kehittäjä, jolla on selkeä asiakasnäkökulma asioihin. Kuuntelet ja arvostat työyhteisösi ammattilaisia päätöksenteossa ja havainnoit analyyttisesti ympäristöäsi.

Tarjoamme loistavan tilaisuuden hyödyntää osaamistasi ja avainpaikan asiakkaidensa arvostamassa yrityksessä haastavalla toimialalla. Vahvasti kasvuhakuisessa konsernissa on jatkuvasti avoinna uusia haasteita sekä kotimaassa että kansainvälisessä työympäristössä.

Haluatko ottaa haasteet vastaan?

Tutustu yritykseemme www.leinonen.eu

Personaria Oy avustaa meitä rekrytointiprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829. Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat  3.11.2019 mennessä. Merkitse palkkatoive hakemukseesi.

Personaria Oy on taloushallinnon ja kaupallisen alan ammattilaisten henkilöstöosaaja.