Maahanmuuttajapalveluiden päällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Sinä, joka haluat olla näköalapaikalla kehittämässä espoolaista ja valtakunnallista pakolais- ja maahanmuuttajatyötä ja tehdä merkityksellistä työtä!

Nykyinen maahanmuuttajapalveluiden päällikkömme siirtyy uusiin haastaviin tehtäviin ja etsimme uutta päällikköä johtamaan meidän noin 100 työntekijän ja 9 milj. €:n toimintaa. Palvelupäällikkö vastaa yksikön toiminnasta, johon kuuluu pakolaisten vastaanotto- ja kotoutumisen sosiaalityö sekä ryhmä- ja perheryhmäkotitoiminta. Palvelupäälliköllä on suorassa alaisuudessaan 5 johtavaa sosiaalityöntekijää, kaksi palveluesimiestä, toimistosihteeri ja järjestötyön koordinaattori.

Espoon maahanmuuttajapalvelut on tällä hetkellä kiivaimpien kasvun vuosien jälkeen seesteisemmässä vaiheessa, joka antaa mahdollisuuden palveluidemme edelleen kehittämiselle entistäkin laadukkaampaan ja ihmisarvoisempaan suuntaan.

Palvelupäällikkö toimii aktiivisesti myös aikuisten sosiaalipalveluiden johtoryhmän jäsenenä joka vastaavasti on tukena myös palvelupäällikön johtamistyössä.

Haastattelut pidetään torstaina 27.2. sekä perjantaina 28.2.

Työpaikan nimi: Espoon maahanmuuttajapalvelut

Työaika: toimistotyöaika 36 h 45 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa esimieskokemusta sosiaalityöstä ja tuoretta näkemystä pakolais- ja maahanmuuttajapalveluista osana aikuisten sosiaalipalveluita ja koko kaupungin palveluita. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja monien eri yhteistyökumppaneiden kanssa sekä nopeaa ja joustavaa reagointikykyä alati muuttuvassa toimintaympärisössä.

Arvostamme laaja-alaista näkemystä hyvinvointipalveluista ja niiden kehittämistarpeista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot