(Poistunut julkaisusta)

Maahanmuuttajaosaamisen kouluttaja
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle kouluttajan tehtävä.

Haemme kahta maahanmuuttajaosaamisen kouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajanjaksolle 1.2.2021 - 31.12.2023. Maahanmuuttajaosaamisen kouluttajat toimivat kouluttajana kotoutumiskoulutuksissa, S2-Valma-ryhmissä sekä S2-kouluttajana ammatillisen koulutuksen tutkintoryhmissä, opva- ja yhteisten aineiden opinnoissa tai muissa valmennuksissa ja palveluissa. Työhön voi sisältyä myös ohjaavan kouluttajan tehtäviä.

Tehtävän vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, suoritettuna vähintään suomen kielen aineopinnot, pedagoginen pätevyys sekä 3-5 vuoden työkokemus suomen kielen ja viestinnän opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille. Eduksi luetaan yleisen kielitutkinnon arvioijan pätevyys ja kokemus ohjaavana kouluttajana toimimisesta. Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme työnhakijoiden haastattelut ja valinnat jo hakuaikana.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.