Ma vahtimestarin työsuhde
Espoon seurakuntayhtymä, Olarin seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Vahtimestarin määräaikainen työsuhde Olarin seurakunnassa 15.2.- 31.12.2021

Vahtimestarin tehtäviin kuuluu tilojen valmistelua messua, kaste-, hää - ja hautajaistilaisuuksia sekä erilaisia isojakin yleisötilaisuuksia varten. Lisäksi tehtäviin kuuluu tilojen siivoamista, sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden palvelua, pienten ruoka- ja kahvitilaisuuksien järjestämistä, kiinteistönhuollon tehtäviä, turvallisuusvalvontaa sekä monenlaisia vaihtelevia tilanteita. Työhön kuuluu niin rutiinitehtäviä kuin ainutlaatuisia juhlahetkiä. Vahtimestari sijoittuu kirkonpalveluskunnan tiimiin. Toimipaikkoja Olarin seurakunnalla on neljä: Olarin kirkko, Matinkappeli, Olarin kappeli ja Chapple kauppakeskus Isossa Omenassa. Työtä on säännöllisesti myös viikonloppuisin ja iltaisin sekä juhla- ja arkipyhinä. Työaika on 38 t 15 min/viikko.

Vahtimestarin tulee omata hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Asiakaslähtöisyys, palvelualttius ja kuuntelemisen taito ovat keskeisiä työn menestykselliseen hoitamiseen. Vahtimestarin työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja vastuuntuntoa. Arvostamme alan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme ammattitaitoa tai vahvaa kokemusta ja osaamista siivoustyöstä ja keittiötyöstä. Ajokortti on suotava. Työhön valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus vaativuusryhmän 401 mukaan 2035 - 2263 €/kk työkokemuksesta riippuen (+ ilta- ja pyhätyölisät). Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. Espoon seurakuntayhtymällä on jonkun verran työsuhdeasuntoja tarjolla.

Haku tapahtuu 31.1.2021 klo 15:een mennessä KirkkoHR-palvelun kautta https://rekry.evl.fi/rekry2 Haastattelut pidetään viikolla 8.

Lisätietoja: lähiesimies Antti Malinen (p.041 539 8778) tai 19.1. alkaen ylivahtimestari Sanni Hukkanen (p. 050 478 4110), sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot