M&A Tax –asiantuntijoita (consultant - senior manager)
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Haemme nyt toimistollemme Helsingin Ruoholahteen eri vaiheissa uraansa olevia

M&A Tax –asiantuntijoita (consultant - senior manager)

työskentelemään vaativissa yrityskauppaprojekteissa. Olet hakemamme henkilö, mikäli haluat tehdä töitä merkittävien kotimaisten sekä kansainvälisten yrityskauppojen parissa ja viihdyt työympäristössä, jossa työtahti on nopea ja vaihteleva. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, Transaction Services -asiantuntijoidemme sekä globaalissa organisaatiossa työskentelevien kollegoidemme kanssa. Tiimityö on siis erityisen tärkeässä asemassa arjessamme.

Sinustako uusi deloittelainen?

Vahvistamme nyt tiimiämme uransa eri vaiheissa olevilla osaajilla aina consultant-tason asiantuntijasta kokeneeseen senior manageriin. Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli olet aidosti kiinnostunut verotuksesta ja halukas kehittymään yrityskauppamaailman asiantuntijana. Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto (esim. OTM, KTM, HTM)
  • erinomaiset tiimityöskentelytaidot
  • oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta myös silloin, kun aikataulut ovat tiukat
  • paineensietokykyä

Consultant ja senior-tasoilla toivomme, että sinulle on jo kertynyt vähintään 1-2 vuoden verran kokemusta työskentelystä verotuksen parissa tai olet esimerkiksi tehnyt tutkielmasi verotukseen liittyen. Kokemus yrityskaupoista ei ole välttämätöntä, sen sijaan arvostamme halua oppia ja sitoutua oman osaamisen kehittämiseen yritysjärjestelyiden ja yritysverotuksen parissa. Toivomme että sinulla on myös kykyä analyyttiseen ajatteluun sekä sinnikkyyttä asioiden huolelliseen selvittämiseen ja loppuunsaattamiseen.

Kokeneempien asiantuntijoiden (manager ja senior manager) kohdalla arvostamme lisäksi kykyä muiden ohjaamiseen, suunnitelmalliseen ja ennakoivaan toimintaan sekä kokonaisvastuun kantamiseen toimeksiannoista. Valmius asiakasrajapinnassa toimimiseen katsotaan eduksi. Ennen kaikkea toivomme vahvaa yritysverotuksen substanssiosaamista sekä kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaalle.  

Meillä onnistutaan yhdessä

Työkulttuurimme hierarkia on matala ja keskitymme uraohjauksessa yksilöiden vahvuuksiin. Meille on tärkeää positiivinen ja välitön ilmapiiri, tinkimätön asenne sekä vilpitön halu auttaa kollegoita ja asiakkaita. Kannustamme jatkuvaan itsensä kehittämiseen, ja coaching-kulttuurimme pitää huolen uralla etenemisen jatkuvasta seurannasta. Deloitten tulevaisuuden visio ja tämän hetken kasvu luovat erinomaisen pohjan mahdollisuuksillesi menestyä ja kasvaa merkityksellisiin rooleihin osana huipputiimiä.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemus nettisivuillamme viimeistään sunnuntaina 24.2.2019 ja liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi.

Jos sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana, M&A Tax –palveluiden vetäjä Pia Stubb kertoo sinulle mielellään lisää. Pian tavoitat parhaiten maanantaina 4.2. klo 14-15 sekä keskiviikkona 13.2. klo 9-10 numerosta 040 534 3636.

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227194
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Pia Stubb (040 534 3636) ma 4.2. klo 14-15 tai ke 13.2. klo 9-10.