(Poistunut julkaisusta)

M&A-juristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Hei M&A-JURISTI!

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Pääset toteuttamaan asiakkaidemme strategiaa vaikuttavilla ja vaativilla yritysjärjestelyillä. Saat oppia mahtavilta kollegoilta ja jakaa heille omaa osaamistasi. Voit muotoilla työnkuvastasi omannäköisesi syventymällä myös muihin yritysjuridiikan aloihin. Esimiehesi kannustaa sinua kasvamaan asiantuntijana ja tukee eri elämäntilanteissa. Ammatillista kehitystäsi siivittävät selkeät urapolut ja avoin palkitsemisjärjestelmä.

Olet ihmiskeskeinen, oma-aloitteinen ja käytännöllinen tekijä, jonka sydän sykkii yritysjärjestelyille. Odotamme sinulta OTM-tutkintoa ja 3–5 vuoden työkokemusta yritysjärjestelyistä, mahdollisesti myös kansainvälisistä järjestelyistä. Osaat johtaa projekteja. Ratkaiset ongelmia luovasti, ja sinulla on kipinää kehittää itseäsi ja sparrata kollegoitasi. Tartut uteliaasti teknologian mahdollisuuksiin transaktiotyössä. Viestit sujuvasti etkä pelkää kertoa mielipidettäsi. Osaat suomea ja englantia erinomaisesti; ruotsin kielen taidosta on etua. Sitoudut arvoihimme ja viet niitä eteenpäin yhteisössämme.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella sekä kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kuukausittain paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat Carola Lindholmilta 6.9.2019 klo 13-14 tai 9.9. klo 13-14 (020 7765 448 tai carola.lindholm@castren.fi) tai Benjamin Badelta (020 7765 216 tai benjamin.bade@castren.fi).

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme

Täältä löydät Asiakastarinoitamme

Lue lisää arvoistamme