(Poistunut julkaisusta)

Ma data-analyytikko, Helsinki
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme Tieto- ja viestintäyksikön tilasto- ja tietovarastoryhmään Helsinkiin määräaikaista data-analyytikkoa. Toimit läheisessä yhteistyössä Kelan tutkimusryhmän kanssa. 

Tarvitsemme sinut tutkimushankkeessa vastaamaan aineistojen hallinnasta, muokkauksesta ja jalostamisesta. Hankkeessa hyödynnetään laajasti sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä sosiaalietuuksien käyttötietoja. Pääset osallistumaan aineiston kokoamiseen ja analysointiin sekä tulosten tuottamiseen. 

Lisäksi osallistut Kelan tietojen hyödyntämiseen, tilastollisten menetelmien kokeiluun, tietopyyntöjen toteutukseen ja analytiikan edistämiseen (esim. mittaristojen toteutus ja suunnittelu, tiedon visualisoinnit, tiedonlouhinta).

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta tietoaineistojen analysoinnista ja ohjelmallisesta käsittelystä. Soveltuva tutkinto on sisältänyt esim. tilastotiedettä, tietojenkäsittelyä tai matematiikkaa.

Arvostamme osaamista joistakin seuraavista ohjelmointikielistä tai ohjelmistoista: SQL, R, Python, SAS, SPSS. Katsomme eduksi kokemuksen tutkimusaineistojen analysoinnista ja tietokantojen käytöstä.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuuden olla mukana koko Kelan tietovaraston kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Tehtävä on määräaikainen ja kestää kolme vuotta aloituksesta. Työpaikka sijaitsee Helsingin Töölössä, mutta myös osittainen etätyöskentely on mahdollista. Kerro palkkatoiveesi hakemuksessa. Liitä mukaan CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilastopäällikkö Vesa Ylönen, puh. 040 588 1063 tai sähköpostitse.

  • viimeinen hakupäivä 22.8.2018
  • viitekoodi U0718-462

Täytä hakemus sähköisessä eRekry-järjestelmässämme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.