(Poistunut julkaisusta)

M-Files-sovelluskehittäjä
Vincit

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Vincit tukee asiakkaidensa toimintaa rakentamalla M-Files -pohjaisia liiketoimintasovelluksia. Asiakkaan päivittäistä toimintaa helpottavat sovellukset tehdään joko asiakkaan valitseman M-Files alustan päälle tai tukemaan VincitEAM kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän toimituksia. Tuemme asiakkaitamme M-Filesin käytössä ja kehityksessä monipuolisella teknisellä osaamisellamme ja rautaisella kokemuksellamme.

Jatkuva kehitys ei tapahdu yksin, joten nyt etsimmekin joukkoomme sovelluskehittäjiä M-Files-taustalla vastaamaan kasvavaan M-Files -kysyntään ja työskentelemään alansa huippujen parissa Helsingissä ja Tampereella.

Nautit haastavasta ja kiinnostavasta sovelluskehitystyöstä (mm. C#, .NET, SQL). Hallitset hyvin M-Files -tiedonhallintaohjelmiston ja sen sovellusrajapinnat. Haluat kehittyä jatkuvasti eteenpäin, toimit asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä ja astut mielelläsi kohti uusia haasteita.

Vincitillä työskentelyssä parasta on vaativien projektien lisäksi ilmapiirin rentous. Turhia prosesseja ei ole, organisaatio on matala ja raportointia pelkästä raportoinnin ilosta ei harrasteta. Etsinnässä on jatkuvasti uutta pätevää porukkaa, joten ota yhteyttä niin jutellaan lisää!