M-Files Developer
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2021

Oletko sinä kokenut M-Files kehittäjä, joka on suuntautunut tiedonhallintaan? Asiakkaamme Esri Finland Oy etsii sinua monipuoliseen toimenkuvaan tuotekehityksen parissa.


Minkä parissa tulet työskentelemään?

Esrillä tulet työskentelemään osana uuden dmCity-tuotteen tuotekehitystiimiä ja pääset näin ollen ainutlaatuiselle matkalle, jossa he yhdistävät ArcGIS- ja M-Files-ohjelmistojen parhaat puolet. Yhdistämällä paikkatiedon ja tiedonhallinnan he tarjoavat kunnille ja kaupungeille innovatiivisen ja älykkään digikaupunkiratkaisun aina maankäytön suunnittelusta rakennetun ympäristön ylläpitoon. Tässä tiimissä on jo Suomen kovimmat ArcGIS-asiantuntijat, mutta he tarvitsevat tuotekehitykseen osaavan M-Files-kehittäjän. Voit lukea lisää heidän ratkaisuistaan täältä.

Työssäsi M-Files kehittäjänä tulet olemaan avainasemassa dmCity-tuotekehityksessä, jonka lisäksi rooliisi kuuluu monipuolisesti myös asiakkaiden käyttöönottoihin ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Rooli muokkautuu tuotekehityksen tarpeiden ja omien toiveidesi mukaisesti. Tiimi on toistaiseksi pieni, joten saatat tehdä yhteystyötä myös heidän kumppaniverkostonsa toimijoiden kanssa. 

Miksi kiinnostua?

Esrillä on tarjota sinulle vahva alusta yhteiselle menestymiselle ja voit luottaa tiimisi tukeen. Paikkatieto on yleisesti tunnistettu yhdeksi tulevaisuuden kasvualoista niin maailmalla kuin Suomessa ja Esrin paikkatietoteknologian hyödyntäminen on vahvassa kasvussa. Heidän päämiehensä Esri Inc. panostaa vuosittain 500 M € heidän teknologiansa kehittämiseen, joten ratkaisujen perusta on pätevä ja vahva. Esri Finland Oy on markkinajohtaja Suomessa toimialalla, joka kasvaa vahvasti. Heidän tuki- ja yhteistyöverkostonsa on laaja, ja he jakavat mm. Ruotsin maaorganisaation kanssa parhaita käytäntöjä. Esrillä on siis kaikki edellytykset onnistua – yhdessä!

Kollegasi ja työpaikkasi sijaitsevat Leppävaarassa Espoossa – etätöiden tekeminenkin sujuu heillä mutkattomasti.

Tällaisia Esriläiset ovat työkavereinasi

Esriläiset etsivät tinkimättömästi parhaita ratkaisuja asiakkaillensa suuntaa näyttäen. Heille on tyypillistä tavoitella sinnikkäästi kunnianhimoisia päämääriä ja kohdata rohkeasti uutta. He rakastavat työtänsä ja tekevät sen äärimmäisen hyvin. Esriläisistä huokuu tavoiteorientoituneisuus ja kaikki haluavat haastaa sekä kehittää itseään. Heillä on hyvä tekemisen meininki ja jokainen esriläinen on todella merkityksellinen. He arvostavat ja auttavat toinen toisiaan. Työtä tehdään alati paremman maailman puolesta.

Tulevan tiimisi kommentteja Esrillä työskentelystä

 • Kivointa tässä firmassa on se ”perheen tunne”
 • Firma on riittävän pieni, kaikki tuntee toisensa ja tekee yhteistyötä
 • Parasta on hyvä työilmapiiri
 • Töitä löytyy haastavuudeltaan eri tasoilta ja pystyn itse vaikuttamaan työtehtävien tasoon
 • Paikkatietoelementti tuo oman positiivisen lisämausteen työhön
 • Olemme kaikki samassa veneessä ja meillä voi huoletta vetää ketä tahansa kollegaa hihasta

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Heidän etsimänsä kiteytyy seuraavaan: Olet kokenut ja monitaitoinen M-Files tiedonhallintaohjelmiston kehittäjä. Innostut devauksen lisäksi tuotekehityksestä ja tiimissä työskentelystä, etkä pelkää ongelmien juurisyiden selvittelyä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta seuraavaa osaamista:  

 • Osaat ylläpitää ja asentaa M-Files-tietovarastoja
 • Osaat tehdä konfigurointeja ja koodausta M-Files ympäristössä
 • Osaat toimia monitoimittajaympäristössä
 • Hallitset ketterät sovelluskehitysmenetelmät

Tunnistat itsesi ehkä myös seuraavista kuvauksista:

 • Olet oma-aloitteinen ja osaat johtaa itseäsi
 • Nautit monipuolisesta toimenkuvasta - suunnittelun lisäksi palat halusta osallistua myös käytännön toteutukseen ja ylläpitoon
 • Olet periksiantamaton ja sinulla on luova asenne haastavien ongelmien ratkaisuun
 • Olet yhteistyötaitoinen ja -haluinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot

Haluatko tarttua tähän mahdollisuuteen

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, tuo osaamisesi ilmi CV:n ja hakemuksen muodossa tai jaa meille LinkedIn profiilisi. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Lisätietoja tehtävästä saat Janette Anderssonilta (janette@poolia.fi, p. 020 7290 839) tai Sanna Majavalta (sanna@poolia.fi, p. 020 7290 838).

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Esri Finland Oy

Esri Finland Oy on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja maailman johtavan paikkatietoteknologiatoimittajan Esrin edustaja Suomessa. Tarjoamamme ratkaisut ja palvelut auttavat asiakkaitamme ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen liiketoimintahyödyiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista OGRAFY Group-konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 150 paikkatiedon ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1514858
 • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo