(Poistunut julkaisusta)

LVV-kuntotutkija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Haemme kokenutta LVV-kuntotutkijaa vaihteleviin ja monipuolisiin asiantuntijan tehtäviin. LVV-kuntotutkijana pääset käyttämään osaamistasi LVI-tekniikan tutkimus- ja tarkastustöissä yhdessä rakennusteknisten asiantuntijoiden kanssa. LVI-tekniikan kokeneena asiantuntijana toimit kiinteistöjen kuntotutkimusten ja korjaushankkeiden parissa. Toimipaikkasi voi olla Oulu, Seinäjoki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere, Turku, Lahti tai Helsinki.

Sinulla on tehtävään soveltuva LVI-alan koulutus, esim. insinööri tai DI, LVV-kuntotutkijan FISE-pätevyys tai edellytykset sen hankkimiseen lähiaikoina. Arvostamme LVIA-alan ja eri aikakausina LVIA-alalla käytettyjen teknisten ratkaisujen syvällistä tuntemusta. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, matkustusvalmiutta Suomessa sekä intoa kenttätöihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, liikkuvan ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 19.10.2020.